Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



SIA “Velokurjers” Kuldīgas Velofestivāla dalībniekus lutinās ar īpašām balvām

Ziņa publicēta: 18.05.2017 22:34
Jau 27. maijā Kuldīgā notiks lielākais nekomerciālais velofestivāls Latvijā, kurā tiek aicināti piedalīties visi – neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības. Par godu velofestivāla desmitgadei un veiksmīgai sadarbībai ar Kuldīgas pilsētas domi, SIA “Velokurjers” piedāvā ikvienam dalībniekam piedalīties loterijā, laimējot netradicionālu balvu – dāvanu karti 700 EUR vērtībā vienas stundas ilgam lidojumam ar helikopteri divām personām.
Ideja par šādu balvu radās, veidojot scenāriju reklāmas klipam, kas veltīts 2018. Pasaules Velokurjeru čempionātam Rīgā. Scenārija autors SIA “Velokurjers” valdes loceklis Oļegs Stoļarovs uzsver, ka “gan velokurjeram, gan arī helikopteram ir viena kopīga īpašība – viņiem pārvietoties netraucē autosastrēgumi un maksas autostāvietas, ļaujot piegādāt cilvēkiem nepieciešamo jebkurā vietā iespējami ātrā laikā. Turklāt šāds lidojums ir neatkārtojama un īpaša dāvana. Paceļoties virs zemes ar helikopteru, pārņem neaizmirstamas sajūtas un emocijas, var baudīt pasakainas, neparastas Kurzemes un tās jūras piekrastes ainavas no putna lidojuma”.

Šogad Kuldīgas Velofestivāls notiks jau 10.reizi un par godu šim notikumam, pasākuma organizatori un atbalstītāji būs parūpējušies par to, lai pasākums būtu īpašs, sākot ar maršrutu pieturām un visbeidzot ar ļoti vērtīgām un īpašām balvām. Pasākuma laikā varēs satikties ar domubiedriem, iepazīt Kuldīgas apkārtni, dažādus tūrisma objektus, piedalīties vienā no trīs velomaršutiem un atrakcijās. Naktī dalībniekiem būs iespēja nobaudīt karsto zupu, vērot uguņošanu un noklausīties “Dzelzs vilks” koncertu.

Reģistrējies un seko līdzi pasākuma jauniem mājas lapā www.velokuldiga.lv

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 17 + 1 =
 »
Top.LV