Par projektu|Preses relīzēm|Reklāmas iespējas
Seko mums:
 Meklēšana:
 





Aktuālā aptauja
Kurās Rīgas centra ielās vajag velojoslu?
Brīvības
Čaka/Marijas
Valdemāra
Elizabetes
Lāčplēša
Stabu
Visās minētajās
Nevienā
Cits variants (ierakstiet komentārā)
 
(varat balsot reizi dienā)
aptaujas rezultāti »
iesaka veloriga.lv


Kā pareizi pieslēgt velosipēdu. Statīvu veidi un video!




Saulkrastu velosipēdu muzejs



Velosipēdu muzejs Krievijā!

 
 



Iesaisties un iepriecini riteņbraucēju

Ziņa publicēta: 15.02.2014 19:59
2014. gada 21.februārī, Latvijas Riteņbraucēju apvienība kopā ar kafejnīcām un citām organizācijām rūpējas par velosipēdistu mītiesprieku, jau otro gadu organizējot akciju “Iepriecini riteņbraucēju”. Akcijas mērķis ir pateikties ikvienam, kurš velosipēdu ziemas laikā izmanto kā ikdienas transporta līdzekli. Iesaistīties var jebkura kafejnīca, cita organizācija, sūtot pieteikumu uz divritenis@divritenis.lv.

Atšķirībā no pagājušā gada, katra iesaistītā kafejnīca vai organizācija izvēlas sev vistuvāko velosipēdistu ceļu, uz kura sagādā riteņbraucējam jebko, kas sasildītu tā sirdi – sildošu tēju, kakao, uzmundrinošu kafiju, šokolādes batoniņu, smalkmaizīti, u.c. Iepriecināt velosipēdistu var ne tikai ar našķiem - prieku var sagādāt arī atslēgas piekariņš, uzlīme, pildspalva vai kas cits, kas raksturotu Jūsu pārstāvēto uzņēmumu. Riteņbraucēju iepriecināšanai vēlamais laiks ir 8:00 – 9.30, bet katra iesaistītā organizācija var darboties arī citā sev ērtā laikā.

Katrs riteņbraucējs mazina izmešu daudzumu, kā arī, ievērojot veselīgo dzīvesveidu, mazāk tērē kopējo Veselības ministrijas budžetu. Ikdienas velosipēdisti brauc, neatkarīgi no ārā valdošajiem laika apstākļiem, līdz ar to, mazina arī sastrēgumus.

Iesaisties un sūti pieteikumu uz divritenis@divritenis.lv

Patika? Lasi arī tupmāk, atzīmē
Tavs komentārs:
Vārds, Uzvārds:*
e-pasts:* (netiek publicēts)
Aprēķiniet: 14 + 3 =
 »
Top.LV